Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Produceret mere end 1.000 maskiner

✔ ​Udvikler markedets bedste maskiner​

Mere end 14 års erfaring​

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsinfo​

Timan A/S er en ekspansiv og international opererende dansk virksomhed, der fremstiller maskiner og redskaber til den grønne sektor i Europa. Fabrikken fremstiller redskabsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 med dertilhørende udstyr samt skrænteklipperen RC-751 og redskabsbæreren RC-1000.

Eksporten af maskiner og tilbehør vokser støt til en række europæiske markeder. Fabrikken designer, konstruerer og bygger i dag selv alle maskiner og de fleste redskaber på fabrikken i Tim nord for Ringkøbing.

Timan er et brand der forbindes med høj kvalitet, anvendelighed og driftssikkerhed. Vi bruger kun de bedste materialer, processer og løsninger så udstyret kan fungere uden problemer i mange år. Vores produkter skal både være effektive, fleksible og af en høj kvalitet, som kan holde til et hårdt, dagligt slid.

Både redskabsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 betragtes i dag som markedets mest alsidige og robuste i deres klasser. Begge har et stort redskabsprogram, hvilket gør dem anvendelige året rundt. I en boligforening er de en utrolig hjælp og viceværtens forlængede arm

Se filmen om dagligdagen hos Timan ovenfor.​

Redskabsbæreren Tool-Trac er bevidst designet med mange indbyggede anvendelsesmuligheder. Den er markedets eneste redskabsbærer med integreret løftearm, der gør den lige anvendelig som henholdsvis redskabsbærer og minilæsser.

Hos os er arbejdsmiljø i højsædet. Timan 3400 gør med sin affjedrede undervogn, lave støjniveau og helt unikke førerkomfort hverdagen behagelig for chaufføren.

Ligeledes med udgangspunkt i godt og sikkert arbejdsmiljø har Timan udviklet de fjernstyrede klippere. RC-serien skåner medarbejdernes ryg, hofter og ankler og arbejder ubesværet på op til 50°skråninger. Men den helt nye RC-1000, der er fuldhydraulisk og konstrueret som en redskabsbærer på bælter med hurtigtskifte som standard, får du endnu større kapacitet og mulighed for at få udført flere mands arbejde sammenlignet med en håndholdt buskrydder.

Det glæder os, at boligforeninger, kommuner, idrætsanlæg, genbrugspladser, entreprenører, kirkegårde, gartnere også oplever og prioriterer den høje nytteværdi vi har lagt ned i alle detaljer.​

​Firmaoplysninger

Timan A/S
​​CVR: 27609627

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 97 33 03 60

E-mail: info@timan.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 15.30

Fredag: 08.00 - 14.00