Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bag hver maskine fra Timan ligger dansk kvalitet og håndværk

​Nyheder fra Timan

​Her finder du Timans nyhedsartikler indenfor produkter, arrangementer og virksomheden generelt.​

Du kan med fordel følge os på Facebook, LinkedIn og Youtube for at få alle Timans nyheder først.

Event​

Langt om længe kunne vi deltage ved Have & Landskab igen

August 2021

Efter en lang og kedelig Coronapause havde vi igen mulighed for at møde vores kunder og samarbejdspartnere under mere festlige omstændigheder.
​Vi havde tre fremragende dage i Slagelse på Maskinmarken, hvor vi mødte en masse gode mennesker til en snak om Timan. Det var fantastisk at være ude igen, og vi glæder os allerede til næste messe.

Timan nyt​

Tornado T1 feje-/sugeanlæg til Timan 3330 får topkarakter i Tyskland

November 2020

Tidligere på året var vi en tur i Tyskland for at få foretaget en PM 10/2.5-test af vores feje-/sugesystem. Resultatet af testen var meget tilfredsstillende, hvor vi endte med at få en 4-stjernet bedømmelse - topkarakter i klassen.

Kort fortalt er formålet med en sådan test at undersøge, hvor mange mikropartikler feje-/sugeanlægget blæser ud i den anden ende.

Produktnyt​

Ny Timan 3330 - bedre for miljøet og bedre for operatøren

Oktober 2020

Komforten i maskinen er helt exceptionel, hvor du vil opleve markedets laveste støjniveau og markedets mest komfortable kabine. Redskabsbæreren kører på benzin og udleder dermed langt færre Nox-gasser end sin forgænger. Og som altid kan du bruge redskabsbæreren hele året takket være det brede redskabsprogram.

Du kan læse meget mere om vores helt nye maskine h​er.

Produktnyt​

Ny Tool-Trac 5740 klar til at møde verden

September 2020

Den nye redskabsbærer med integreret løftearm, Tool-Trac 5740, er klar til at møde verden og de performance- og miljøkrav, som forventes af en fleksibel maskine i dag.

Mod tidligere 45 hestekræfter er der nu 57 i motorrummet, og transporthastigheden er øget til 40 km/t.​

​Dieselmotoren er skiftet ud med en benzinmotor, der overholder EUs Stage V emissionstandarder, og der efterlades altså et grønnere aftryk i hverdagen.

Du kan læse meget mere om vores helt nye maskine her.

Timan nyt​

Nyt projekt med stærk spiller i ryggen

Februar 2020

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan meddele, at EU har valgt at give økonomisk støtte til et forestående projekt her i Timan. Projektet går under navnet ’A new generation of dry and quiet street sweepers’. Projektets mål er at imødekomme fremtidens behov og de miljømæssige krav, som vi alle bør leve op til.

Når det store projekt står færdigt, vil vi kunne præsentere et produkt, der også er bæredygtigt på et socialt plan – et forbedret produkt både for miljø og arbejdsmiljø.

Det er et kæmpe skulderklap, og vi ser det som en anerkendelse af vores hårde arbejde. 

Med de økonomiske hjælpemidler i ryggen kan Timan realisere fremtidens planer og forhåbentlig løfte hele vores virksomhed.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation program under grant agreement No 886369

Timan nyt​

Ny produktionshal tages i brug

Januar 2020


Den nye produktionshal er snart klar til indvielse, og vi glæder os rigtig meget til at få mere plads. Her skal produktionen af vores RC'ere bl.a. foregå, og vi forventer at få et generelt bedre produktionsflow.

Produktnyt​

Med den nye combispreder har din vintertjeneste aldrig været nemmere

Januar 2020

Timan er snart klar med en særlig kombineret spreder og valseudlægger. Fra førersædet styrer du selv, om du vil sprede eller lægge salt/sand på din vej. Vi glæder os til at præsentere det færdige produkt for jer - følg med på Facebook, Youtube og her på timan.dk.

Timan nyt​

RC nr. 200

1.november 2019

Nu skal der serveres RC-kage. I dag markerer vi salget af RC-1000 nr. 200, der siden sin fødsel i 2014 har været en trofast del af vores tætte familie. Selvom alle har gjort en kæmpe indsats for at nå denne milepæl, bør der alligevel lyde en særlig tak til det store udviklingsarbejde, som Henning og Vagn har stået for, og den solide og effektive montage, som Troels altid er garant for.
Vi glæder os til at levere de næste 200 maskiner til vores kunder!

Event​

Have & Landskab 2019 var igen en succes

30. august 2019

Igen i år var Have & Landskab en rigtig god oplevelse, hvor vi fik talt med mange positive mennesker om, hvad Timan kan tilbyde. Vi takker de mange, der lagde vejen forbi vores stand, og glæder os allerede til næste års "Maskiner under Broen".

Produktnyt​

Den nye ukrudtsbørste til Timan 3400 er klar

20. maj 2019

Vi byder et nyt redskab velkommen i Timan 3400-familien. Den roterende ukrudtsbørste bekæmper ukrudt effektivt uden brug af pesticider eller andre miljøskadelige midler.

Du får et redskab med mange anvendelsesmuligheder: Vælg frit mellem højre og venstre side, vælg frit mellem omdrejningsretningen, juster omdrejningshastigheden, juster trykket på børsten, vælg mellem forskellige børstetyper. Se videoen af ukrudtsbørsten i aktion her.

Timannyt​

Budget 2019 nået før tid

19. marts 2019

​Vi er glade i Timan i dag. Den budgetterede omsætning er allerede nået, og derfor markerer vi det med smørrebrød til alle, der har gjort dette muligt.

Vi hviler dog ikke på laurbærrene, og fortsætter med at arbejde hårdt og målrettet.

fb     youtube     linkedin_2

Følg os på vores andre kanaler og få de seneste nyheder i dit feed

Timan A/S

Fabriksvej 13

DK-6980 Tim

Danmark

​​

Telefon: 97 33 03 60

Email: info@timan.dk

​​

CVR-nr: 27609627

Cookiepolitik

ABM Cookiepolitik

​Salg

Telefon: 93 63 68 62

Email: em@timan.dk

Reservedelsbestilling

Telefon: 97 33 03 60

Email: order@timan.dk

Teknisk support

Telefon: 96 74 44 66

Email: service@timan.dk

​​Åbningstider

Mandag:​

8:00 - 15:30​

Tirsdag:

8:00 - 15:30​

Onsdag:

8:00 - 15:30​

Torsdag:

8:00 - 15:30​

Fredag:​

8:00 - 14:00

Lørdag:​

Lukket

Søndag:

Lukket