Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Produceret mere end 1.000 maskiner

✔ ​Udvikler markedets bedste maskiner​

Mere end 14 års erfaring​

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Produktnyt​

​Her finder du de seneste produktnyheder. 

 • NYHED - Ukrudtsbørste til Timan 3400.

  Nyudviklet ukrudtsbørste til miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse.
  Føreren betjener børsten fra kabinen hvor betjeningen sker via centralt placeret joystik.
  Ved opsamling placeres en gummiskærm der leder materialet ind til mundstykket.
  Der vælges frit mellem højre eller venstre side samt omdrejningsretning på børsten.
  Omdrejningshastighed samt trykket på børsten er justerbar for optimal effektivitet på forskellige underlag.
  Kontakt os gerne for en demonstration.

 • NYHED - 1500 mm GMR rotorklipper.
  ​Vi kan nu tilbyde en 1500 mm GMR ​rotorklipper til Timan 3400. Klipperen er fuldhydraulisk og uden kileremme, hvilket gør den særdeles servicevenlig. ​Den har hydraulisk højdejustering og hydraulisk tilt-up, så den er nem at rengøre efter endt klipning. ​Klipperen kører kun på de drejbare forhjul og efterlader derfor færre spor i plænen. ​I det hele taget en klipper, som laver et flot resultat og af en god kvalitet, som GMR er kendt for. ​Vil du prøve den i dine egne grønne arealer, så ring til os 96 330 360 for en uforpligtende demonstration.
 • NYHED - Græsopsamlingsanlæg
  ​​ Med en græs- og løvopsamler efterlades plænen ren og pæn uden græsklumper og afklip, som til stor irritation kan slæbes ud på befæstede arealer og ind i opgange. Du får 2 i 1 arbejdsgang, da plænen ikke skal rives efter klipning. Den rummelige græsbeholder rummer hele 600 l og med 190 cm højtip, kan den tømmes direkte op i en container. Tømningen foregår direkte fra førersædet og græsbeholderen åbnes og lukkes automatisk, så operatøren skal ikke ud af førerkabinen.
 • NYHED - Centerdrevet kost
  ​Indbygget flydestilling der bevirker at børsterne kan følge en ujævn overflade med en højdeforskel op til 75 mm. ​Parallel forskydning bevirker at kosten ikke svinger ud til siden når den drejes fra højre til venstre, hvilket bevirker at 120-HC har en max bredde på 1350 mm.​Kosten er uden gearkasse og kædetræk og drevet direkte hydraulisk via 2 hydraulikmotorer for minimal vedligehold.
 • NYHED - RC-751 skrænteklipper.​
  ​På Have & Landskab præsenterer vi den spritnye skrænteklipper RC-751. Kom og se den på stand A169 og læs mere om den her i ​GrønTeknik.
 • PATENT - Vi er glade i Tim!
  ​Vi har netop fået modtaget vores officielle Patentbrev fra Patent- og Varemærkestyrelsen. ​De har godkendt vores patentansøgning på sugemunden på Tornado T1 fejesugeanlægget til Timan 3400.Sugemunden er unik idet luftkanalerne er konstrueret på en måde, hvor de skaber luftstrømme med den unikke Tornado-effekt. Dette gør det muligt at opsamle selv store mængder materiale med høj arbejdshastighed.​
 • NYHED - ukrudtsbørste til Timan 3400.
  ​Ukrudtsbørsten er et meget effektivt værktøj til at fjerne ukrudt mellem fliser og brosten på miljørigtig måde. Den kan børste ukrudt og jord væk fra revnerne mellem fliser på smalle steder, der ellers kræver, at blive luget med håndkraft.Fremfor at anvende pesticider eller behandle med gasbrænder fjernes ukrudtet på en måde, som er meget skånsom for miljøet, og behandlingen er mere effektiv end andre metoder.
 • NYHED - Timan RC-1000 med 1.700 mm hydraulisk dobbeltknivs fingerklipper er det ingen sag at klippe langt græs på selv stejle og ufremkommelige skrænter. I modsætning til slagleklipperen, som knuser bevoksningen, klipper fingerklipperen græsset fint af, så det efterfølgende kan bruges til hø. Bemærk den høje arbejdshastighed, hvilket giver en kapacitet på over 10.000 m2/t.
 • ​​NYHED - nu er det muligt at få Timan Tornado T1 fejesugeanlægget med højtryksrenser.
  ​Den 10 meter lange slange med håndlanse sikre rengøring på selv vanskelige tilgængelige steder.
 • Vil du rydde sne på den smarte måde?
  Så har vi løsningen - fjernstyret RC-1000 med hydraulisk v-plov! Ploven har tre indstillingsmuligheder, v-form, y-form og som dozerblad og har en arbejdsbredde fra 1280 – 1490 mm.​
 • ​Rengøring af efterårets blade foretages nemt, hurtigt og effektivt med det nye Tornado T1 fejesugesystem til Timan 3400. Opsamling under hække, bænke og andre forhindringer klares i et snuptag med håndsuget, som altid er lige ved hånden og klar til brug.
 • ​Nyt og praktisk håndsug til Tornado fejesug til Timan 3400. Den 7 meter lange slange gør det nemt at rengøre i kælderskakter, lyskasser, under buske, bænke og andre svært fremkommelige steder. Slangen er placeret på bagklappen på sugekassen, så den er altid lige ved hånden.​​

​Firmaoplysninger

Timan A/S
​​CVR: 27609627

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 97 33 03 60

E-mail: info@timan.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 15.30

Fredag: 08.00 - 14.00